El CB Salou comença el somni contra l’amfitrió, el Gandía

Seguir el pla de partit i estar encertat amb el rebot, són les claus del Club Bàsquet Salou per vèncer a l’amfitrió, l’Units pel Bàsquet Gandía. Estrena dels de la capital de la Costa Daurada en una pist complicada i davant un rival que només ha cedit tres derrotes en tota la temporada, dels 14 partits disputats.

Foto: Jonay González
PUBLICITAT

Un Club Bàsquet Salou que lluitarà per la primera plaça que dona l’accés directe a la lliga LEB Plata o a una hipotètica segona plaça, que significaria jugar una final contra l’altre equip del subgrup que es troba disputant també aquesta fase. El tècnic del Club Bàsquet Salou, Jesús Muñiz explicava les claus del partit en el duel contra el Gandía.

Els altres rivals dels Salou, son el Baskonia B i l’Uros de Rivas madrileny que ja hauran disputat el primer matx del grup en terres valencianes. Comença el camí del somni del Salou, que assoliria per primera vegada la fita de jugar en LEB Plata. El partit, aquest vespre a dos quarts de vuit del vespre entre el Club Bàsquet Salou i el Gandía. 

PUBLICITAT