El CB Salou es queda a les portes de la remuntada (60-67)

El Club Bàsquet Salou perd davant el Lobe Huesca La Magia per 60 a 67 en un duel on els de Jesús Muñiz van estar una mica més desencertats en el tir tot i tenir més possessions que el rival.

Els blaus van començar bé, amb una defensa efectiva. Al segon quart, la defensa salouenca va encaixar 25 punts i els de la capital de la Costa Daurada no van ser capaços d’aguantar el ritme imposat pels aragonesos. La diferència de set punts no era insalvable pels de Jesus Muñiz que van tornar a imposar el seu joc durant la segona meitat.

Un ràpid parcial de 7 a 0 va igualar el matx, i els salouencs es van posar per davant a l’electrònic durant el tercer quart. Tot i això, el Huesca va ser capaç de finalitzar per davant i aguantar la diferència durant el darrer període tot i la constant voluntat del Salou de capgirar el marcador.

Així valorava el tècnic del Salou, Jesús Muñíz el resultat.

Amb la derrota, el Salou torna a les posicions de descens directe a una victòria del Playout i a una també de la permanència. Diumenge, els blaus s’enfrontaran al filial del Gran Canaria.