El CBT cau en mans del Prat i necessita un miracle per mantenir la categoria (100-84)

Desfeta del Club Bàsquet Tarragona a la pista del Prat i ja no depèn d’ell mateix per mantenir-se a LEB Plata. En cas que l’Alginet guanyi el seu compromís davant el Gran Canaria, el CBT tornaria a Lliga EBA de forma matemàtica a falta de dues jornades per acabar la lliga.

PUBLICITAT

Un partit complicat i que els de Jorge Serna sempre han anat a remolc del conjunt pratenc. Un Prat que ha dominat amb mà de ferro el partit des dels primers instants fent valer la seva condició d’equip gran manant de 16 punts al primer periode per 28 a 12.

Abans del descans, els potablaves continuarien eixemplant diferències fins arribar als 20 punts de diferència per 50 a 30. Els tarragonins intentaven reaccionar amb bones actuacions de però no aconseguirien la regularitat necessària per aixecar les distàncies malgrat els bons minuts sobre la pintura de Ferran Torres i Mensah que ha acabat sent el màxim anotador amb 20 punts. Al darrer quart, el CBT retallaria fins els 7 punts la diferència però dos llençaments exteriors del Prat tallarien el progrés blau i certificarien el triomf per 100 a 84.

Derrota dura al Pavelló Joan Busquets i el CBT que ja no depèn d’ell mateix i haurà d’esperar el resultat de l’Alginet – Gran Canaria per tal de mantenir la categoria.

PUBLICITAT