El CBT cau però millora davant el Barça B

Tercera derrota consecutiva de l’Ibersol CBT davant un Barça B que ha trencat el partit amb un parcial al primer quart. Els blaus han caigut per 61-79 davant un equip jove i físic que no ha donat opcions al CBT per tornar-se a reenganxar al matx.

Quan els tarragonins manaven al marcador al primer quart per 11-7, el filial blaugrana ha reaccionat i ha provocat un parcial de 10-0. El Barça B ha donat la volta al partit i no ha perdut el lideratge des de llavors. Quan l’Ibersol CBT intentava retallar diferències, apareixien accions individuals dels barcelonins per posar de nou els deu punts de diferència al marcador.

A la represa, el CBT no ha aconseguit retallar distàncies i ha tingut moltes dificultats per anotar sota la cistella. Ferran Torres ha jugat lesionat, Ndiaye no ha debutat com ell hauria volgut i Coronel ha finalitzat amb valoració negativa. Les errades ofensives sota cistella s’han acumulat, però l’encert des de l’exterior ha mantingut viu a un CBT que ha treballat la defensa. El millor jugador cebetista del partit ha estat Victor Vinós que ha assenyalat que l’equip ha millorat davant un altre equip de la lliga de l’Hestia Menorca i del Prat.

És la tercera derrota consecutiva de l’Ibersol CBT que ha perdut davant tres rivals de la zona alta. Els de Berni Álvarez encara no han pogut competir amb la plantilla completa. La propera jornada, els blaus visitarà l’Ilerdauto Pardinyes per mesurar el seu veritable potencial.