El CBT començarà la temporada a Sant Cugat

El Club Bàsquet Tarragona ja coneix el calendari d’una temporada diferent i amb més places cap a les fases d’ascens a LEB Plata. Els blaus començaran la lliga el cap de setmana del 2 i 3 d’octubre i la finalitzaran el 2 d’abril amb l’objectiu d’estar entre els dos primers o optar a dues de les tres places als millors tercers. Quatre derbis, un viatge a Saragossa i un altre a Menorca són els grans atractius d’una temporada on per història, el CBT no tindria rival.

PUBLICITAT

El conjunt tarragoní començarà la seva temporada particular com a visitant davant la Unió Esportiva Sant Cugat, un equip que va aconseguir la permanència en la darrera jornada de lliga. El primer partit com a local es produirà una setmana més tard davant l’Es Castell. L’equip balear es va quedar a les portes d’accedir a la fase prèvia en la lluita per l’ascens.

D’altra banda, el Salou començarà com a local davant el conjunt aragonès de l’Anagan Olivar per viatjar, una setmana després a la pista del Baricentro Barberà, club d’on prové una de les incorporacions del club salouenc.

El sorteig tornarà a deixar sis derbis a la província. El primer serà a la jornada 5 al Joana Ballart entre el Valls i el CBT, la tornada serà el dia 13 de febrer a Tarragona. Els altres quatre derbis es faran esperar. El duel del Tarragonès entre CBT i Salou serà la penúltima jornada, primer a Salou i després a Tarragona. I finalment, el darrer derbi servirà de tancament de la lliga regular Valls i Salou s’enfrontaran primer al Joana Ballart i després al Pavelló Municipal de Salou.

Aquesta nova temporada estrena també un nou format amb tres grups de 12 equips. Els dos primers classificats i els dos millors tercers disputaran una fase prèvia on els guanyadors es classificaran de manera matemàtica a les Fases d’Ascens a LEB Plata.

PUBLICITAT