El CBT s’emporta el derbi amb bona nota tot i les baixes (62-56)

El Club Bàsquet Tarragona s’emporta el primer partit de Lliga Catalana EBA en la seva estrena de la temporada 2022-2023. Els de Berni Álvarez s’enfrontaven al Club Bàsquet Valls, que suposava l’estrena de Victor Neila a la banqueta vallenca i que serveix per què tots dos equips puguin rodar la plantilla abans de començar l’EBA.

Els tarragonins aconseguien el triomf als compassos finals del duel, gràcies a un triple d’Adrià Duch a falta de deu segons que aconseguiria trencar el partit en els millors minuts dels vallencs. Així ho explicava el tècnic del CBT, Berni Álvarez.

Un partit que no va tenir un dominador clar amb molta rotació per part de les dues plantilles i on no es va trencar el partit fins al tercer període, on els blaus aconseguien marxar de deu punts. Tot plegat, amb un CBT que es mostrava encertat en el tir exterior de Duch i David Fernández, i amb molts bons minuts d’Ander.

Amb tot, el Club Bàsquet Valls no posava les coses fàcils i es col·locarien amb un parcial de 0 a 6, de nou al darrer quart, fins que el triple del “sheriff” sentenciava el partit. Victòria pel CBT en Lliga Catalana EBA que servirà per seguir rodant la pretemporada, i el proper partit serà a la pista del Monbus Igualada.