El CBT jugarà al grup Est de la LEB Plata

El Club Bàsquet Tarragona ja és equip de LEB Plata. Així ho confimava ahir la Federació Espanyola de Bàsquet que publicava la llista d’entitats que competiran a les competicions estatals la temporada 2020/2021. 

PUBLICITAT

En la definició de clubs, el CBT ha quedat enquadrat al grup est de la LEB Plata, una competició que encara espera un darrer participant que s’incorporarà al grup oest. El format canviarà aquesta temporada amb la incorporació de més equips. Dos grups de catorze equips que finalitzarà amb els dos primers de cada grup jugant-se l’ascens amb una eliminatòria d’anada i tornada que donarà l’ascens al guanyador. Els perdedors i els equips situats entre la tercera i la vuitena posició, disputaran un playoff d’ascens que donarà les dos darreres places a LEB Or.

El CBT disputarà cinc derbis catalans davant el Barça B, el Prat o L’Hospitalet. Els blaus tornaran a jugar davant el Cornellà i el Pardinyes, campió de la Liga EBA la temporada 18/19. Als del Serrallo els hi esperen viatges a les Illes Balears i les Canàries i visitaran també Benicarló, Múrcia, Navarra. Tres viatges seran els que facin els de Berni Álvarez a Albacete amb tres equips de la zona al mateix grup. 

PUBLICITAT