El CBT reacciona i s’imposa a la pròrroga (77-84)

El CBT suma la primera victòria de la Fase Final a la pròrroga després de reaccionar al tram final de partit per capgirar el marcador.

El Club Bàsquet Tarragona ha començat dominant i amb intensitat. Els blaus han aconseguit una petita renda que han sigut capaços de mantenir durant tota la primera meitat tot i la reacció manxega. Els de Berni Álvarez han estat poc encertats en els primers compassos. Tot i així, els tarragonins han marxat amb una renda de dos punts de diferència al descans.

Després del pas per vestuaris, el Socuéllamos s’ha avançat per primer cop amb el 31-29 i han dominat durant la segona part. Els blaus han reaccionat després d’estar 10 punts per sota i han portat el partit a la pròrroga. Al temps extra, el CBT s’ha crescut. Un parcial de 2 a 11 ha trencat el matx per decidir la primera victòria de la fase de grups amb una victòria per 77-84.

Així valorava el partit l’entrenador del CBT, Berni Álvarez.

El CBT s’enfrontarà a la segona jornada al Logronyo, qui també s’ha imposat a El Pinar per 26 punts, amb l’objectiu d’assegurar-se una de les dues primeres posicions.