El CBT trenca el partit al darrer minut i aconsegueix ple de victòries

Tres de tres. El Club Bàsquet Tarragona s’emporta la victòria al Pavelló del Serrallo 84 a 75 davant el Navàs en Lliga Catalana EBA. Un duel molt igualat que s’ha decidit en els darrers instants amb un Adrià Duch estel·lar anotant 8 punts en un minut i sis d’ells amb dos triples consecutius.

Un partit que al descans marxava un punt per sota el CBT, que davant tenia un Navàs amb un gran poder sota la pintura i en el joc exterior. Una errada individual de Santos quan entrava a cistella, minvaria la moral del conjunt visitant i mitjançant David Fernández, Adrià Duch i Kristian Mendes, els blaus s’emportarien finalment el matx per 84 a 75. Així ho explicava el tècnic del CBT, Berni Alvarez.

Amb aquesta victoria, el CBT, que aconsegueix el tres de tres i es classifica com a primer de grup de Lliga Catalana EBA. Una competició que tindrà una final a 8, i que continuarà servint per continuar rodant l’equip fins arribar la lliga regular.