El circuit 3×3 de la Federació Catalana de Basquetbol tindrà la primera parada a Tarragona

El Palau d’Esports Catalunya i el velòdrom municipal acolliran aquest dissabte 18 de maig la primera parada de la setena edició del Circuit 3×3 de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ).

PUBLICITAT

450 jugadors i jugadores procedents d’uns 90 equips prendran part de la competició on de les 9 h fins a les 15 h, es jugaran partits en 10 pistes de 3×3 al Palau d’Esports Catalunya i en dues pistes més a la zona central del velòdrom municipal. El conseller d’Esports i Turisme Esportiu, Berni Álvarez, ha avançat que “els partits d’aquest dissabte esdevindran la prèvia de la també primera parada del Circuit 3×3 Pro que acollirà l’Anella Mediterrània a finals del pròxim mes de juny”.

El Circuit 3×3 FCBQ és el primer dels projectes oberts de 3×3 impulsats per la Federació Catalana de Basquetbol durant aquests darrers anys i en aquesta edició, el torneig també comptarà amb una exhibició del 3×3 en cadira de rodes fruit de l’acord amb la Federación Española de Deportes de Personas con Discapacidad Física.

PUBLICITAT