El Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau torna a ser de 1a Divisió

El Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau ja és nou equip de la Superlliga 1, la màxima categoria estatal. L’esquadra tarragonina finalment ha assolit l’ascens a San Sadurniño superant al CV Leganés per tres sets a un, amb remuntada inclosa.

PUBLICITAT

El partit ha arrencat amb una igualtat ja esperada. Cap dels dos conjunts ha aconseguit anar-se’n per més de tres punts, intercanviant-se cop rere cop. En aquesta lluita constant ha sortit guanyador l’equip ‘pepinero’, que s’ha endut el primer set per 25 a 21.

El xoc ha millorat per als de Vladimir Stevovski en el segon set, quan el conjunt tarragoní s’ha arribat a posar amb un +7 en el marcador. Malgrat els dubtes al final del parcial, el Sant Pere i Sant Pau ha pogut tancar-lo per a tornar a igualar el matx.

El tercer set també ha començat amb les forces molt parelles. Però una bona ratxa de l’equip tarragoní els ha permès agafar avantatge fins a guanyar el parcial 17 a 25.

Els de Vladimir Stevovski han arrossegat aquesta bona dinàmica en el quart temps, superant completament al Leganés i posant un escandalós +10 a meitat del set. Ja només restava gestionar les emocions de l’ascens que finalment s’ha consumat amb un altre 17 a 25. D’aquesta manera, el Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau aconsegueix tornar a l’elit esportiva, però encara haurà de disputar la final del torneig demà a les 12 del migdia.

PUBLICITAT