El femení del CBT fa els deures amb nou tècnic i renovacions prioritàries

El sènior femení del Club Bàsquet Tarragona treballa amb bon ritme la planificació de la propera temporada 2022-2023. Un projecte que té nou entrenador i és David Garcia Olivé, que dirigirà el primer equip després de passar per la base i ser el coordinador d’equips femenins durant 7 anys.

PUBLICITAT

David Garcia ja va assolir un ascens amb el sènior femení la temporada 2009-2019 a Copa Catalunya, on també va arribar a la Final a Quatre de Cadet Femení Preferent la temporada 2015-2016. Així ho explicava el nou tècnic del Club Bàsquet Tarragona, David Garcia.

Pel que fa a la plantilla del CBT, ja s’han confirmat fins a quatre renovacions i són les de Carla Ruiz, Paula Jaria, Maria Lapieza i Irene Domènech. Tres peces que el propi Garcia coneix molt bé de la base i que considerava de “prioritàries” per encapçalar el projecte. Carla Ruiz complirà la seva novena temporada al club i aportarà polivalència, ja que és una jugadora exterior que pot actuar com a base o escorta.

Pel que fa a Maria Lapieza, serà la desena temporada que compleix amb el conjunt blau passant per les categories inferiors. Amb només 22 anys ja s’ha convertit en fonamental per l’equip a Lliga Nacional.

L’aler Paula Jaria de 19 anys, espera sumar és minuts de qualitat i fer una passa endavant en el nou projecte del CBT.

I finalment, avui també s’ha fet oficial la renovació d’Irene Domènech amb el conjunt del Serrallo. Serà la segona temporada que la tarragonina vesteix la samarreta blava amb només 23 anys d’edat i que apuntalarà el joc interior del CBT.

Quatre renovacions i el nou entrenador de la casa que considerava com a prioritàries pel nou projecte en Lliga Femenina del sènior femení del Club Bàsquet Tarragona.

PUBLICITAT