El Gimnàstic de Tarragona organitza el desplaçament a Villarreal

Després de l’empat de la setmana passada davant la Unió Esportiva Costa Brava (1-1), el Nàstic de Tarragona s’enfronta aquest divendres (21:00) al colíder de la categoria: el Villarreal B. Per això, el club ha organitzat el desplaçament per donar suport a l’equip al Mini Estadi i recuperar la bona dinàmica de resultats i el bon joc. Tots els socis que vulguin formar part de la Marea Grana ho podran fer per 10€. El preu inclou l’entrada i el Gimnàstic de Tarragona subvenciona el desplaçament en autocar.

PUBLICITAT

Les entrades ja s’han posat a la venda a les oficines del Nou Estadi i la promoció estarà vigent fins aquest divendres a les 13:30h. Els menors compresos entre els 0 i els 5 anys, acompanyats d’un adult, podran accedir gratuïtament al Mini Estadi de la Ciutat Esportiva del Villarreal CF.

El partit tindrà lloc aquest divendres 18 de març a les 21:00. La sortida de l’autocar es realitzarà a les 16:45h, des de la Imperial Tàrraco i a les 17:00h des de les instal·lacions del Nou Estadi. La tornada tindrà lloc un cop finalitzi el partit.

PUBLICITAT