El llegat de Berni Álvarez, un any més al CBT

El tècnic del Club Bàsquet Tarragona, Berni Álvarez renova per una temporada més. Amb aquesta, serà la tretzena temporada consecutiva que Berni dirigirà la banqueta del CBT, en una temporada de creixement amb un projecte nou, amb molts jugadors joves i on el mateix Álvarez explicava que es sentia molt còmode de poder liderar un nou equip jove i acompanyar-los en el seu creixement.

PUBLICITAT

Era una qüestió de timmings la vinculació del tècnic, ja que tenia clar donar continuïtat, com a mínim dos anys aquesta nova etapa que va començar tot just aquesta campanya. Així doncs, els del Serrallo s’asseguren de la primera peça angular de la temporada 2022-2023. Així valorava la vinculació un any més a la banqueta del Club Bàsquet Tarragona, Berni Álvarez.

Un CBT que durant molts mesos va ser el líder del grup C-1, però finalment va caure a la tercera posició. Una marca que va enfrontar-lo amb un dels equips més forts de l’EBA, l’Hospitalet, i on els blaus van acabar sucumbint per 73 a 53.

Tot i així, Berni suma ascensos cap a la categoria de bronze estatal, i torna a ser cabdal pel projecte tarragoní, on assegura que la temporada entrant, el CBT tornarà a lluitar per estar el més amunt possible, i ser un candidat ferm per ser a les posicions que donen accés a les fases d’ascens.

PUBLICITAT