El mal joc dels dos primers quarts condemna al CBT

El Club Bàsquet Tarragona perd al Pavelló Municipal del Serrallo davant el Castelldefels per 62-68 i torna a ocupar la segona posició.

PUBLICITAT

Els dos conjunts han sortit amb la intenció de dominar el partit, però l’equip visitant ha sigut més eficaç i superior durant els dos primers quarts. Això ha permès arribar al descans amb un 21-32 en contra. A la represa, la dinàmica ha canviat. Els tarragonins s’han posat les piles, han pujat la intensitat i han aconseguit anotar als últims dos quarts fins a un total de 41 punts. El final del partit ha sigut trepidant. Els blaus han escurçat distància en el marcador, però finalment el Castelldefels ha tret pit i ha aconseguit la victòria.

L’entrenador del Club Bàsquet Tarragona, Berni Álvarez, assegura que els dos primers quarts els ha sentenciat el partit i que és molt complicat guanyar quan regales tants punts.

Pel que fa als blaus, el millor jugador del partit ha sigut Ferran Torres qui ha anotat fins a un total de 12 punts. Per part de l’equip visitant, ha destacat Marc Mañes després d’anotar-ne 19.

PUBLICITAT