El millor bàsquet 3×3 del món es juga des d’aquest divendres a Tarragona

Tarragona és la primera seu de la Super Liga Pro 3×3 Spain, un torneig internacional inèdit a Espanya i que porta durant dos dies el millor bàsquet 3×3 del món a la nostra ciutat.

PUBLICITAT

La competició, que es juga al Palau d’Esports divendres 22 i dissabte 23 de març, acull un total de 12 equips de nacionalitats tan diverses com Puerto Rico, Brasil, Alemanya, Letònia, Àustria, USA, Sèrbia i Japó a més de 4 equips espanyols. Entre els jugadors més destacats que participaran en el torneig trobem el serbi Dusan Bulut, un dels millors del món del 3×3; el número 1 del Brasil, André Ferros que liderarà el Drible Certo Brasil; i el número 2 d’Espanya, Guim Expósito que participarà en el campionat amb Barcelona CBS. El conseller d’Esports i Turisme Esportiu, Berni Álvarez, ha manifestat que “El fet que Tarragona hagi estat l’escollida per l’estrena d’aquest gran esdeveniment reforça encara més la posició de la ciutat com una autèntica capital esportiva i la nostra ferma aposta pel turisme esportiu”.

El guanyador de la competició a més d’aconseguir una plaça d’accés directe al challenger de Clermont els dies 14 i 15 de juny rebrà també un premi en metàl·lic de 20.000 dòlars.

PUBLICITAT