El Nàstic a la segona ronda de Copa Catalunya

El Nàstic de Tarragona ja coneix qui serà el seu pròxim rival a la Copa Catalunya. Aquest serà la UE Castelldefels. Tot i que els barcelonins van perdre davant el Lleida Esportiu als penals, aquests van denunciar alineació indeguda dels lleidatans. El comitè va acceptar la denúncia i, per tant, el conjunt de Pere Martí ha quedat automàticament eliminat de la competició.

PUBLICITAT

El partit entre la UE Castelldefels i el Nàstic de Tarragona tindrà lloc aquest dissabte a les 19:30 h al Municipal Els Canyars. Els granes arriben a l’enfrontament amb la confiança suficient després d’acumular tres victòries consecutives i mostrar un bon joc. A primera ronda de Copa Catalunya, els tarragonins van imposar-se al FC Vilafranca per 0-2 gràcies als gols de Pablo Fernández i Bonilla.

El davanter del Nàstic, Lupu, assegura que sortiran amb la intenció de guanyar i que, només així, arribaran amb el millor estat de forma a l’inici de la lliga.

Així doncs, l’enfrontament d’aquest dissabte serà important perquè els granes continuïn agafant rodatge i perquè Agné acabi de confeccionar el que serà el seu onze ideal.

PUBLICITAT