El Nàstic busca la primera plaça a Cornellà

El Nàstic de Tarragona vol acabar l’any 2020 amb una victòria fora de casa, fet que encara no ha aconseguit en la primera volta de la temporada. Els granes sumen les victòries a casa i, amb la mitjana anglesa al cap, sumen punts lluny del Nou Estadi. 

PUBLICITAT

Els de Toni Seligrat, segons a la classificació, van provocar un petit tall a la taula amb tres punts sobre el tercer classificat, el Badalona. Després de la victòria per 3 a 0 davant el Llagostera, els granes resten invictes des de la primera jornada de lliga. La polivalència dels jugadors i el bon estat de forma de cadascun d’ells fa que Seligrat tingui difícil escollir als 11 que disputaran el partit a Cornellà davant l’Espanyol B. Qui no continuarà defensant la samarreta grana serà Wilfred, molt qüestionat les darreres jornades amb errades a la porteria. El porter posa punt i final a la seva etapa al Nàstic mentre que l’entitat ja s’ha fixat amb René, porter del Dinamo de Bucarest. 

El partit entre l’Espanyol B i el Nàstic de Tarragona es disputarà aquest diumenge a les 12 del migdia amb els granes buscant convertir-se en els nous líders del subgrup a la Segona Divisió B.

PUBLICITAT