El Nàstic cau en un partit polèmic

Després de sis partits sense perdre, el Nàstic de Tarragona va deixar escapar els tres punts davant el Sabadell. Els granes van anar de menys a més, però finalment van perdre per la mínima (0-1).

Durant els primers 45 minuts, els tarragonins no van generar cap ocasió clara de gol. El conjunt arlequinat es va sentir còmode amb la pilota i va saber interpretar les fases del joc. Al minut 12’, Pau Víctor feia el primer amb una bona rematada de cap després d’una errada defensiva dels locals.

A la represa, el Nàstic va sortir molt millor. Els granes van començar a generar bon joc i arribar a l’àrea contrària amb molt de perill. Al minut 60’, Pablo Fernández enviava la pilota al fons de la xarxa, però l’àrbitre decidia no concedir el gol considerant que l’esfèric no havia traspassat la línia. Tot i això, els tarragonins ho van continuar intentant, però finalment no van ser capaços d’igualar el partit.

L’entrenador del Nàstic, Raül Agné, assegurava que el seu equip havia fet una gran segona part, però que a la primera no va estar a l’altura.

Després d’aquesta derrota, el conjunt dirigit per Agné baixa fins a la sisena posició amb 22 punts i trenca la bona ratxa de resultats.