El Nàstic comença amb una derrota amarga

A Segona B, no fallis i aprofita la mínima ocasió. És el resum del partit del Nàstic de Tarragona davant el Barça B. Els tarragonins han estat molt igualats i fins i tot superiors al filial blaugrana però una jugada amb sort ha donat els tres punts als locals a l’Estadi Johan Cruyff

Durant la primera meitat cap dels dos equips han acabat de tenir ocasions clares de gol. Barça B i Nàstic s’han disputat la pilota al mig del camp i un tir fluix del Nàstic ha sigut l’únic xut entre els tres pals dels primers 45 minuts. El que ha destacat en aquesta primera part ha sigut el total de sis targetes grogues que ha tret l’àrbitre del partit.

El Nàstic va començar la segona meitat ben posicionat al camp. Els de Toni Seligrat han fet el que havien de fer quan ho havien de fer. Ha sigut al minut 12 de la segona part en un còrner del Barça B quan Arnau Comes en una pilota perduda ha aprofitat per posar per davant als blaugranes amb l’1 a 0 final. L’àrbitre no ha xiulat penal en una falta clara sobre Gerard Oliva al temps afegit que podria haver donat un punt a tots dos equips.

El proper partit del Nàstic serà el dijous a la Copa Federació en la visita al Llagostera als vuitens de final de la competició. Els granes rebran diumenge la visita del Badalona en la segona jornada de la Segona B.