El Nàstic començarà la temporada a 1.000 km i acabarà a El Collao

El Nàstic de Tarragona ja coneix el calendari en la nova Primera Divisió de la Federació de Futbol. El conjunt grana s’estrenarà en partit oficial davant l’Atlético Sanluqueño andalús, el cap de setmana del 29 d’agost a 1.100 km de casa.

PUBLICITAT

Entre els duels que s’hi destaquen, els tarragonins s’estrenaran al Nou Estadi en la segona jornada davant el Barça B. A la novena jornada serà quan hi hagi un derbi català davant el Centre d’Esports Sabadell, on el primer matx serà a casa el cap de setmana del 10 d’octubre i visitarà la Nova Creu Alta a la jornada 34, pel dia 1 de maig, el dia del treballador. El partit davant el Llagostera serà el 19 de desembre a casa, i el 13 de març al Municipal de Palamós.

Finalment, el Nàstic clourà la temporada a El Collao davant l’Alcoyano on s’acabarà la lliga regular el cap de setmana del 29 de maig. Una Primera Divisió de la Federació que es preveu molt complicada i que pujarà el nivell de l’antiga Segona Divisió B.

Un inici complicat pels granes ja que s’hauran d’enfrontar amb els dos filials més potents, tant Barça B com Reial Madrid Castilla, en les 4 primeres jornades, i on també hauran de visitar l’Heliópolis davant el filial del Betis amb un dels seus desplaçaments més magnànims. Un any on l’objectiu principal del Nàstic serà lluitar de totes maneres, per tornar al futbol professional.

Consulta tot el calendari aqui:

PUBLICITAT