El Nàstic continua sense poder guanyar

El Nàstic de Tarragona no aconsegueix sumar els tres punts davant el Calahorra i acumula ja 3 empats i una derrota des que ha començat el campionat.

Els tarragonins han sortit sabent que avui era necessari guanyar i que si ho feien, suposaria un punt d’inflexió. Tot i això, la falta d’encert en els metres finals ha provocat que els granes no poguessin emportar-se la primera victòria de la temporada.

El conjunt local ha dominat amb claredat els primers 45 minuts tot i que sense generar gaire perill. Quan faltaven cinc minuts pel final, el porter local ha estat substituït per lesió i els dos conjunts han marxat al descans amb la porteria a zero. Així ho explicava el tècnic del Nàstic, Raül Agné.

A la represa, els visitants han sortit millors. El partit, a poc a poc, ha anat perdent el control i els dos equips han arribat a l’àrea en diverses ocasions. Al minut 74’, el Nàstic ha disposat de l’ocasió més clara del partit. Aarón Rey ha enviat la pilota al pal després d’un bon xut de falta.

Quan faltaven cinc minuts per acabar el partit, l’àrbitre ha decidit expulsar a Marc Trilles ensenyant-li doble groga i a Raül Agné. Ja en temps afegit, els granes podrien haver-se emportat el partit, però el xut de Bonilla sortia fregant el travesser.

Així doncs, després d’aquest empat, els tarragonins se situen provisionalment dissetens amb 3 punts. Diumenge que ve (18:00h) els tarragonins reben al SD Amorebieta amb l’objectiu de recuperar el camí de la victòria.