El Nàstic continua viu a la Copa Catalunya

El Nàstic de Tarragona es classifica per la següent ronda de Copa Catalunya després de guanyar al FC Vilafranca per 0-2.

El conjunt dirigit per Raül Agné ha sortit amb les idees clares. Al minut 13, Pablo Fernàndez ha avançat als visitants després d’una bona assistència de Bonilla. Cinc minuts després, l’àrbitre ha xiulat penal a favor dels granes a causa de unes mans de Reche dins de l’àrea que Bonilla ha convertit sense problema.

A la segona meitat els tarragonins podrien haver ampliat el marcador, però els pals i la falta d’encert ho ha evitat. El conjunt local no ha arribat amb gaire claredat a la porteria grana i això ha permès al Nàstic jugar còmode.

L’entrenador grana, Raül Agné, es mostrava satisfet pel partit.

El pròxim partit dels granes serà aquest diumenge davant el Móra La Nova de Segona Catalana.