El Nàstic deixa escapar dos punts

Nou empat del Nàstic de Tarragona (3-3). Els de Raül Agné deixen escapar dos punts claus al Nou Estadi Costa Daurada.

Els granes han sortit molt superiors al rival. Només començar, Robert Simón ha avançat al Nàstic després de caçar una pilota refusada a l’interior de l’àrea. Minuts després, Manu García ha hagut d’abandonar el terreny de joc per lesió i Gonzi s’ha posat sota pals. A poc a poc, la intensitat dels tarragonins ha baixat i els andalusos han aprofitat dues errades defensives per capgirar el marcador.

A la represa, Joan Oriol ha enviat la pilota al fons de la xarxa després d’un bon xut per l’escaire. Minuts després, Bonilla ha capgirat el marcador des dels 11 metres, posant el 3-2 pels locals. En últimes instàncies, l’Atlètic San Luqueño ha empatat el partit. Alfonso Fernández ha igualat el marcador gràcies a un bon xut creuat des de fora de l’àrea. Això ha fet que els dos conjunts sumessin només un punt. El tècnic grana, Raül Agné valorava l’enfrontament.

Ara mateix, els granes són setens amb 44 punts, a un de les places de play-off d’ascens.