El Nàstic deixa escapar tres punts més i s’allunya del play-off d’ascens

Nova derrota del Nàstic de Tarragona. Els granes van deixar escapar els tres punts (2-0) davant el Real Múrcia i, ara mateix, se situen a tres punts de la zona de play-off d’ascens tot i tenir un partit més.

Durant els primers 45 minuts, els locals van dominar completament el partit. Els tarragonins no van mostrar ni ganes ni ambició. De fet, no van disposar de cap ocasió clara de gol en tota la primera meitat. Al minut 10′, Pedro León va ser l’encarregat d’avançar els locals des dels 11 metres.

A la represa, el Nàstic va millorar, però, tot i això, no van ser capaços de capgirar el marcador. De fet, els locals encara van poder marcar el segon. Jesús Rueda va enviar la pilota al fons de la xarxa aprofitant una bona centrada de córner de Pedro León.

L’entrenador del Nàstic, Iñaki Alonso, assegura que dues errades els havia condemnat.

Amb tot plegat, primera derrota d’Iñaki Alonso a la banqueta grana. Diumenge vinent a les 12:00h els granes visitaran al Numància amb l’objectiu de tornar a sumar els tres punts i retallar distància amb el play-off d’ascens.