El Nàstic d’Enrique Martín ja guanya (2-1)

L’era Enrique Martín a can Nàstic de Tarragona, comença amb victòria (2-1). El conjunt tarragoní ha mostrat el caràcter imposat pel tècnic navarrès sobre el verd i ha acabat emportant-se els tres punts davant el Real Oviedo en el minut 90 de partit mitjançant un remat de Raúl Albentosa.

El conjunt grana ha estat molt millor a la primera meitat, tot i el domini dels asturians, amb Luis Suárez completant un partit exquisit i sent protagonista obrint la llauna a la primera meitat.

Els tarragonins han patit a la segona part, acusant el sobreesforç que exigia l’Oviedo i els visitants han pogut empatar l’enfrontament per mitjà d’Ibra. El central Albentosa, de forma èpica, posava el gol de la victòria als minuts finals de partit. Aixó ho valorava Enrique Martín, tècnic del Nàstic.

L’equip suma tres punts i se situa amb 9 a la classificació, tot i mantenir-se encara en zona de descens i a un triomf de la permanència.