El Nàstic diu adéu a la Copa Catalunya

El Nàstic de Tarragona cau eliminat a quarts de final de Copa Catalunya davant la UE Olot per la mínima (1-0) i acumula la segona derrota consecutiva de la pretemporada.

Els dos conjunts han sortit amb la intenció de dominar el partit. Durant els primers 45 minuts, el partit ha estat molt igualat i els dos equips han tingut diverses ocasions de gol per avançar-se al marcador. A la mitja hora de partit, el meta local ha evitat el gol grana després d’una bona combinació entre Robert Simón i Andy Escudero. Deu minuts després, els de la Garrotxa han aconseguit marcar l’únic gol de l’enfrontament mitjançant Forgas.

A la represa, els granes han continuat insistint i arribant a l’àrea, però la falta d’encert en els metres finals i les bones aturades del porter local han evitat el gol del conjunt tarragoní. Tot i els canvis, l’equip d’Agné no ha sabut capgirar el marcador i el Nàstic s’ha acomiadat de la Copa Catalunya després de tres eliminatòries.

L’entrenador del Nàstic, Raül Agné, assegura que tot i la derrota es mostra satisfet per la pretemporada que ha fet el seu equip i explica que ara cal centrar-se en la lliga.

Després d’aquest partit, els granes s’acomiaden de la pretemporada i el cap de setmana vinent s’estrenaran a la lliga regular davant l’UD Logroñés.