El Nàstic es retroba amb el camí de la victòria

Després de 4 jornades sense guanyar, finalment, el Nàstic de Tarragona ha aconseguit sumar els primers tres punts de la temporada. Aquest vespre, els granes s’han imposat al SD Amorebieta per la mínima (1-0) gràcies a un bon gol de Guillermo.

El partit ha començat tranquil sense cap clar dominador. A mesura que passaven els minuts, els dos conjunts se sentien més còmodes tot i que cap dels dos era capaç de generar cap ocasió clara de gol. Minuts abans d’arribar al descans, el Nàstic ha aconseguit avançar-se al marcador gràcies a una bona jugada per la banda dreta que finalment Guillermo ha aconseguit rematar amb el cap dins de l’àrea.

A la represa, el conjunt visitant ha començat tenint la possessió. Tot i això, els tarragonins han sabut mantenir l’avantatge al marcador i, finalment, han pogut sumar la primera victòria de la temporada.

L’entrenador del Nàstic, Raül Agné, es mostrava content i assegura que era necessari tornar al camí de la victòria.

Després d’aquest resultat, els granes se situen onzens amb 6 punts. Diumenge vinent (12:00h) visitaran al CD Eldense amb l’objectiu de continuar sumant de tres en tres.