El Nàstic es retroba amb les places de play-off d’ascens

Després de les dues derrotes consecutives del Nàstic de Tarragona davant el Sabadell i l’Osasuna Promesas, els granes tornen a somriure. Els tarragonins es van imposar aquest diumenge davant el Barça Atlètic per la mínima (1-0) gràcies a un gol de Robert Simón al tram final de la primera meitat.

Durant els primers 45 minuts, els locals van tenir el partit controlat. Pablo Fernández era el primer a posar a prova al porter blaugrana, però el seu xut el blocava sense problemes. Al minut 45′, Robert Simón, aprofitava una pilota morta dins de l’àrea per obrir el marcador provocant la bogeria dels tarragonins que eren conscients de la importància de guanyar.

A la represa, durant la primera mitja hora de joc, el partit va ser tranquil, ja que cap dels dos conjunts disposava de cap ocasió clara de gol. Tot i això, els darrers minuts van ser d’infart pel Nàstic. Els visitants podrien haver empatat el partit, però el xut de Fabio donava al pal de la porteria de Manu Garcia. L’ensurt feia reaccionar als granes i ja al tram final, Marc Álvarez fallava un u contra u amb Arnau Tenas i el xut de Gorostidi tocava el travesser.

L’entrenador del Nàstic, Raül Agné, es mostrava content per la victòria i assegurava que cal ser més regulars.

Amb aquesta victòria, els granes ja en sumen cinc al Nou Estadi Costa Daurada i tornen a ocupar places de play-off d’ascens. Diumenge vinent (17:00 h), els tarragonins visitaran a l’Alcoyano.