El Nàstic guanya i Agné respira

Després de guanyar la setmana passada davant el Numancia per la mínima (1-0), el Nàstic de Tarragona s’enfrontava aquesta tarda a la S.D. Logroñés. A Raül Agné només li valia la victòria si volia continuar dirigint el conjunt grana. Els tarragonins han donat un cop d’autoritat i s’han imposat 1-2 a la S.D. Logroñés.

A la primera meitat, els locals han sigut molt superiors. Amb les idees clares, la S.D. Logroñés ha dominat des de l’inici i només començar, es podria haver avançat al marcador, però Joan Oriol ha tret la pilota sota pals. Els granes han intentat mantenir la possessió, però les diferents imprecisions han fet que els visitants no es trobessin còmodes.

A la represa, els tarragonins s’han posat les piles. Al minut 49′, Marc Montalvo ha avançat al Nàstic. El de Riudoms ha aprofitat una jugada d’estratègia per enviar la pilota al fons de la xarxa després d’un bon xut des de la frontal de l’àrea. L’alegria, però, ha durat poc. Cinc minuts després, la S.D. Logroñés ha empatat el partit després d’una bona jugada per la banda esquerra que Diego Estéban ha finalitzat sense problemes demostrant la seva gran qualitat. El Nàstic, però, ha tret el punt d’orgull que li faltava. Minuts després, novament una jugada d’estratègia ha sigut clau. Joan Oriol ha penjat la pilota dins de l’àrea i Josema ha superat el porter amb un bon cop de cap.

Amb aquest resultat i a l’espera que acabi la jornada, els tarragonins sumen ja quinze punts i se situen en zona de play-off. Dissabte vinent (19:00 h), el Nàstic visitarà el Bilbao Atlètic amb l’objectiu de tornar a encadenar una nova victòria i donar un cop sobre la taula.