El Nàstic i l’ADT juguen a Ràdio Ciutat

Un cap de setmana més l’esport local pren tot el protagonisme a Ràdio Ciutat de Tarragona. El Nàstic i l’ADT en seran els protagonistes: el conjunt grana se la juga en un partit transcendental, mentre que l’ADT s’enfrontarà al Castelldefels.

PUBLICITAT

El conjunt grana rep l’Ibiza al Nou Estadi en el què serà el primer duel entre els campions dels subgrups A i B del grup 3 de Segona B. Un partit que el Nàstic està gairebé obligat a guanyar per seguir lluitant per un possible playoff d’ascens a la Segona Divisió.

El match es disputarà diumenge a les 12 h, i des de mitja hora abans es podrà seguir en directe a RCTgn de dues formes ben diferents: la primera, amb la “transmi” de ràdio de Carles Cortés i l’equip habitual de transmissions de Ràdio Ciutat de Tarragona. La segona, menys seriosa, a través de Twitch, amb Arnau Curto, Enric Peiret i Rafel Claramunt.

Per la seva banda l’ADT disputa aquest dissabte un nou partit de lliga EBA al Casal Esportiu Riu Clar, on rebrà a partir de les 17 h el BBA Castelldefels. El partit es podrà seguir en directe des de YouTube, Facebook i Twitter amb la narració d’Èric Rosique.

PUBLICITAT