El Nàstic incorpora el primer reforç a la porteria

El Nàstic de Tarragona ha oficialitzat el primer fitxatge per la propera temporada. Es tracta de Manu García, porter que militava a la Ponferradina la passada temporada, equip de Segona Divisió.

PUBLICITAT

El porter de 30 anys d’edat arriba lliure després de rescindir el seu contracte amb el conjunt de Ponferrada, on va arribar procedent de l’Extremadura a la 2018-2019 després d’assolir l’ascens a Segona Divisió.

El jugador andalús signa per una temporada, fins al juny del 2022 amb una temporada opcional més. Jugador d’1,92 d’alçada i que destaca per la seva sortida per alt, on també aportarà experiència a la porteria grana.

Es tracta de la primera incorporació del nou projecte de Raül Agné, que s’unirà a la disciplina del primer equip a l’inici de la pretemporada. Manu García arriba pressumiblement al Nàstic de Tarragona disputant la titularitat a l’onze a l’espera de què passarà amb José Aurelio Suárez i Gonzi a la plantilla. Experiència i alçada en el primer fitxatge dels tarragonins en la nova aventura a la nova Primera Divisió de la Reial Federació de Futbol.

PUBLICITAT