El Nàstic s’enfrontarà als equips de la FCF a Segona B

El Nàstic de Tarragona ja coneix quins seran els seus rivals als quals s’enfrontarà durant la temporada 2020-2021. Els granes no sortiran de la Federació Catalana en la fase regular i és que dins del seu subgrup, els 10 rivals són d’aquesta federació.

PUBLICITAT

L’equip dirigit per Toni Seligrat se las veurà amb entitats conegudes. Entre elles es troba l’Andorra, un dels equips revelació de la passada temporada. El Nàstic també haurà d’enfrontar-se al Prat, L’Hospitalet, Badalona, Lleida, Cornellà, Olot i el Llagostera. D’altra banda, al grup també hi haurà partits davant equip filials com és el cas del Barça B o de l’Espanyol. Per la seva banda, el grup del Nàstic ha quedat conformat per 11 clubs, això vol dir que els tarragonins gaudiran de dues jornades de descans en algun moment de la temporada. 

Els granes encara desconeixen el calendari però saben que la data d’inici de la nova Segona Divisió B serà el proper 18 d’octubre. El que està clar és que el club vol tornar a estar a la part alta de taula per somiar amb l’ascens. En cas de no aconseguir-ho, l’altre repte és estar present en la Segona B Pro que donarà el tret de sortida la pròxima temporada.

PUBLICITAT