El Nàstic rasca un punt en un partit gris per part dels granes

Després de la victòria de la setmana passada davant el CF Intercity, el Nàstic de Tarragona rebia aquest cap de setmana al penúltim del grup, el Bilbao Athlètic. Era una bona oportunitat per retallar distància i apropar-se a la zona de play-off d’ascens, però, els tarragonins ho van deixar escapar.

Els locals van començar el partit amb empenta. De fet, la primera gran ocasió del Nàstic va arribar als primers minuts, però el porter visitant va aconseguir desviar la rematada de Josema sota pals. Aquesta ocasió va fer reaccionar al conjunt basc que a partir de llavors van prendre la possessió del partit. Tot i les bones arribades per banda dels d’Iñaki Alonso, els granes no van ser capaços de rematar cap jugada amb garantia.

El partit es va començar a refredar quan Manu Garcia va haver de ser substituït amb molèsties. Dani Parra va entrar al terreny de joc minuts abans del descans.

A la represa, Alonso va intentar sacsejar l’equip amb l’entrada de Montalvo, Joan Oriol i Lupu. Durant els primers deu minuts, l’equip anava perdut, però a poc a poc, va tornar a apropar-se a l’àrea rival. La jugada més clara del partit va arribar mitjançant Marc Fernàndez, però el xut no va trobar porta i els tarragonins van haver-se de conformar amb un empat.

L’entrenador del Nàstic, Iñaki Alonso, explicava que hi ha molt marge de millora.

Amb tot plegat, els tarragonins se situen a tres punts del play-off d’ascens. Precisament, dissabte vinent a les 19:00 h de la tarda, els granes visitaran a l’equip que marca les posicions de promoció d’ascens, el Real Múrcia.