El Nàstic recupera el camí de la victòria contra el líder

El Nàstic de Tarragona ha aconseguit una soferta i treballada victòria contra el primer classificat de la categoria, el Villarreal B. Els granes s’han imposat per 1 a 0 al Nou Estadi recuperant bones sensacions tot i haver comès alguns errors.

La primera part ha sigut de domini absolut del Villarreal B que ha tingut gairebé tota la possessió de la pilota, però no ha aconseguit generar gaire perill a l’àrea dels granes. Els dos conjunts anaven al vestidor al temps de descans amb un empat a 0.

L’entrada de Pablo Fernández al lloc de Fran Carbia a la segona part ha servit de revulsiu. Els granes han començat a atacar, més de cor, que no de cap, però ha arribat la seva oportunitat. Una centrada de córner de Joan Oriol ha servit perquè Pablo Fernández rematés i aconseguís obrir el marcador amb l’1 a 0 favorable al minut 56. El Villarreal B ha intentat atacar, però sense gaire èxit i les envestides del Nàstic no han baixat. Tot i això, els tarragonins s’han quedat amb 10 per l’expulsió de Quintanilla al minut 80 per veure la segona groga. Això no ha fet parar el Nàstic de Tarragona. El tècnic grana Raül Agné s’ha mostrat molt satisfet amb el seu equip.

El final del partit ha sigut a contrarellotge defensant els tres punts i intentant garantir la victòria. Així doncs a hores d’ara el Nàstic de Tarragona és onzè amb 23 punts, a cinc punts del playoff i a set punts del descens.