El Nàstic salva l’empat al temps d’afegit i es manté líder (1-1)

El Nàstic empata contra el Sestao River en el temps d’afegit i salva un punt que el manté líder de la classificació.

Ha estat un partit  irregular dels granes, amb dues baixes importants a l’eix de la defensa, Nacho i Trigueros, que no han pogut competir per acumulació de targetes. El partit a Las Llanas ha anat al descans amb el 0-0 al marcador, després d’un gol ben anul·lat a Pol Domingo a les acaballes de la primera part. També durant els primers 45 minuts ha vist targeta groga el capità, Joan Oriol, que es perdrà el pròxim partit al Nou Estadi.

El Sestao River ha començat la segona part amb intensitat i ocasions de gol. Al minut 63, el porter del Nàstic, Dani Parra, ha provocat un penal, que Kaxe ha transformat i ha posat l’1 a 0 al marcador. Als minuts finals del partit, el Nàstic ha vist com li anul·laven un gol a Marc Fernández, en una jugada dubtosa. Finalment, la insistència dels granes s’ha transformat en gol ja en el temps d’afegit, al minut 92. Óscar Sanz ha posat l’1 a 1 en el que ha estat el seu primer gol amb la samarreta del Nàstic.

Aquest empat ‘in extremis’ permet als de Dani Vidal continuar líders del Grup 1 de la Primera Federació. Amb aquest empat, el Nàstic suma ja 9 jornades sense veure la derrota. El pròxim partit serà diumenge, a les 16h, al Nou Estadi, contra el cuer, el Teruel.