El Nàstic segueix viu a la Copa

El Nàstic de Tarragona s’estrenava aquest dissabte a la Copa del Rei. Els tarragonins s’enfrontaven al Racing Rioja, equip que actualment ocupa posicions de play-off de descens a la Segona Federació. Els granes assolien la victòria per 0-2 en un partit on els jugadors amb menys minuts donaven un cop d’autoritat i es reivindicaven.

Durant la primera meitat, el conjunt dirigit per Raül Agné, ha sigut molt superior. Al minut 12′, Lupu s’ha estrenat com a golejador a Logronyo aprofitant una bona centrada de Robert Simón. Minuts després, Montes Arce ha ampliat el marcador gràcies a un bon xut ajustat des de fora de l’àrea. La mala notícia pels granes ha estat la lesió del nou del Nàstic. Lupu ha estat substituït just després d’obrir el marcador amb molèsties físiques després d’una entrada d’Issifu.

A la represa, els visitants han continuat dominant el joc. Tot i que els locals han disposat d’algunes ocasions, els granes han sabut defensar bé el marcador. Àlex Quintanilla i Nil Jiménez han sigut substituïts per molèsties físiques i s’està a l’espera de la seva evolució.

L’entrenador del Nàstic, Raül Agné, valorava així l’enfrontament.

Amb tot plegat, victòria pels tarragonins que passen de ronda i tornen a Tarragona ja pensant amb el proper partit de lliga. El pròxim dissabte (17:00h) els granes rebran al CD Castellón, el líder de la categoria, amb l’objectiu de continuar sumant de tres en tres.