El Nàstic somriu una setmana més

El Nàstic de Tarragona amplia la bona ratxa de resultats i aconsegueix guanyar per 2-3 al Real Unión d’Irún. Els tarragonins van fer una gran primera meitat on van mostrar-se superiors al rival, però dues errades per falta de concentració dels visitants, van fer que el conjunt basc retallés distància i arribés al tram final de partit amb opcions.

Els granes van sortir convençuts i amb les idees clares. Només començar, al minut 4′, el Nàstic trenava una gran jugada col·lectiva que finalment Guillermo s’encarregava d’obrir el marcador. Minuts després, el conjunt dirigit per Raül Agné feia el segon. Andy Escudero li regalava una assistència a Aaron Rey que no perdonava.

A la represa, Gorostidi feia el tercer amb un bon xut creuat, però l’àrbitre decidia anul·lar-lo per fora de joc d’un company. Cinc minuts després, ara sí, Joan Oriol feia el tercer des dels 11 metres donant tranquil·litat als tarragonins. Aquest gol feia reaccionar als bascs. Instants després, els locals retallaven distància mitjançant Chema. Els granes no passaven per un bon moment i Montoro ho aprofitava fent el segon després d’una errada de Manu García a la sortida d’un córner. Tot i els nervis, el Nàstic aconseguia mantenir la calma i s’emportava els tres punts cap a Tarragona.

L’entrenador del Nàstic, Raül Agné, valorava molt positivament la victòria i se sentia orgullós de l’esforç que havia fet el seu equip.

Amb tot plegat, una victòria clau que col·loca als tarragonins en quarta posició. Diumenge vinent a les 18:00 h de la tarda, el Sabadell visitarà el Nàstic al Nou Estadi Costa Daurada.