El Nàstic viatjarà a Castelló amb 3 baixes més

El Nàstic arribarà amb baixes al Nou Castàlia on haurà de patir de valent. El club grana arriba amb la sanció de Miranda que es perdrà el partit davant el Castelló i amb dos jugadors més que estaran a l’infermeria. 

PUBLICITAT

Al partit anterior, David Goldar va acabar amb un esquinç al turmell dret de segon o tercer grau que farà que el jugador torni com a molt aviat a mitjans de març. En el pitjor dels casos, Goldar estarà fora dels terrenys de joc fins l’abril.

A la baixa de Goldar s’ha de sumar la de Fausto Tienza. El jugador pateix una lesió fibril·lar al soli exterior i podria estar fora fins a 3 setmanes, tot i que el seu estat de salut està pendent d’evolució. 

Amb tot, el Nàstic de Tarragona viatjarà a Castelló en busca dels tres punts o, d’altra banda, en seguir invicte en aquest 2020 en la competició domèstica. El Castelló és ara mateix tercer a la taula i està lluitant per finalitzar en les posicions de playoff, mentre que els tarragonins lluiten, encara, per allunyar-se de la zona de descens. 

PUBLICITAT