El Nàstic vol acabar bé Santa Tecla

El Nàstic de Tarragona necessita urgentment sumar els tres punts aquest cap de setmana i trencar amb la mala dinàmica de resultats. Els tarragonins s’enfronten aquest diumenge (18:00 h), per primera vegada a la història, al SD Amorebieta.

PUBLICITAT

El conjunt entrenat per Haritz Mújika va descendir la temporada passada. El començament de lliga d’aquesta temporada tampoc ha sigut el desitjat. Els bascs acumulen una derrota, dos empats i només una victòria.

Qui tampoc ha començat amb gaire bon peu és el Nàstic. El balanç dels granes és de tres empats i una derrota. Per aquest motiu, si els tarragonins volen lluitar pel play-off d’ascens, han de començar a guanyar els partits. Aquest diumenge, el Nàstic rebrà al SD Amorebieta amb baixes. Per una banda, Marc Trilles no estarà disponible després de la resolució del Comitè que l’ha sancionat amb un partit. Per l’altra, Raül Agné no podrà dirigir l’equip aquest diumenge després que el sancionessin amb dos partits. A més a més, Marc Álvarez i Pol Domingo arrosseguen molèsties i podrien no estar disponibles. La bona notícia seria el retorn a l’onze inicial de Joan Oriol.

L’entrenador del Nàstic, Raül Agné, assegura que si volen estar a dalt de tot, és necessari guanyar aquest partit i tornar a agafar confiança.

Així doncs, serà un partit clau pels granes on si s’emporten la victòria podrien acabar amb bon gust de boca aquesta Santa Tecla.

PUBLICITAT