El Playout passarà per Madrid o Melilla

Melilla o Madrid. Aquests són els dos possibles rivals de l’Ibersol CBT en els playouts de LEB Plata per evitar el descens a Liga EBA. Els blaus esperen rival amb la comoditat de saber que la tornada de l’eliminatòria serà al pavelló del Serrallo amb data encara per determinar.

PUBLICITAT

Els blaus saben que el rival serà o el Zentro Basket Madrid o l’Enrique Soler de Melilla. Els de la ciutat autònoma tenen tres partits pendents i poden evitar fins i tot l’eliminatòria del descens. El Madrid, d’altra banda, no té cap partit restant i depèn en gran manera del que faci tant el Melilla com l’Algeciras.

Si l’Enrique Soler guanya un partit a l’Algeciras el proper dimecres o si guanya dos partits dels tres restants, el rival del CBT serà el Zentro Basket Madrid situat al costat del Santiago Bernabéu.

D’altra banda, si el conjunt de Melilla no guanya cap enfrontament o si només guanya un i no davant l’Algeciras, els de Berni Álvarez haurien de viatjar fins a Melilla pel seu enfrontament de Playout.

Encara no se sap la data de l’eliminatòria, però tot apunta que serà el cap de setmana de l’1 i el 2 de maig si la FEB no decideix avançar-lo una setmana. Es tracta de la darrera oportunitat del CBT per certificar la permanència a la LEB Plata.

PUBLICITAT