El primer equip ciclista català femení professional ja roda

Bon debut del primer equip ciclista femení català professional. Les noies del Massi Tactic ho van fer aquest diumenge a la Volta València on es va imposar la belga de 23 anys Lotte Kopecky i on la corredora del Tarragonès, Mireia Benito, va obtenir un 75è lloc de les 111 participants que hi van participar.

El MassiTactic hi va participar amb sis de les seves integrants; Teresa Ripoll que va acabar en 52a posició, Sandra Moral en la 70a, Noemi Ferré a la 73a, Mireia Benito en la 75a i Elisabet Llabrés i Elisabet Escursell que no van poder acabar.

El MassiTactic prové del Club Ciclista Baix Ter de Torroella de Montgrí i es va formar ja fa uns vuit anys, però només participava en proves de la Copa Espanya i Copa Catalana, ara dins l’Unió Ciclista Internacional s’ha professionalitzat.

Després d’aquesta Volta, on el premi femení s’ha equiparat al masculí, les noies del Massi-Tactic participaran en el següent repte el 20 al 24 de febre en la Setmana Ciclista Valenciana.