El primer líder de LEB Plata visita l’Ibersol CBT

L’Ibersol CBT retorna al Serrallo més de mig any després i ho fa a LEB Plata. Després de la victòria de la passada jornada davant el Villarrobledo, els tarragonins jugaran a casa rebent l’Hestia Menorca, el primer líder de la temporada. Els balears es van imposar amb autoritat a les Illes al Basket Navarra per 19 punts. 

David Fernández i Joan Sorolla disputen una pilota dividida, Imatge: Jonay González.
PUBLICITAT

Al conjunt menorquí es troba un ex jugador del Club Bàsquet Tarragona de la temporada 2016/2017, Xavi Hernández. Amb qui hauràn de vigilar els homes de Berni Álvarez serà amb l’holandés Menno Dijkstra, qui va aconseguir l’ascens amb el Bàsquet Girona a LEB Or la passada campanya. També hauran de controlar el basc Urko Otegi. El guipuscoà és un veterà de les categories nacionals des de la temporada 99/00 i va arribar als 27 de valoració en el primer enfrontament de la temporada. 

Els tarragonins hauran d’estar més sòlids en atac i aprofitar les rendes que s’aconsegueixen. L’equip va funcionar bé en el joc interior i exterior i va tancar bé les línies. Coronel i Torres van dominar sota la cistella i Duch va tornar a brillar des de la línia de 6,75. El partit entre l’Ibersol CBT i l’Hestia Menorca es disputarà dissabte 17 a les set de la tarda.

PUBLICITAT