El Reial Club Nàutic rep la Placa Olímpica al mèrit esportiu del COE

El Comitè Olímpic Espanyol entrega la Placa Olímpica al Mèrit Esporitu al Reial Club Nàutic de Tarragona per la seva tasca i contribució que fa el club amb els esports nàutics des de fa ja prop de cinquanta anys.

PUBLICITAT

El president del COE, Alejandro Blanco, va ser l’encarregat de dirigir l’acte d’entrega al reconeixement a la cúpula de la junta del Reial Club Nàutic de Tarragona amb la seva presidenta al capdavant, Andrea Mazzani i representants de les Federacions Espanyola i Catalana de Rem i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.

En l’acte, la presidenta del Reial Club Nàutic Tarragona, Andrea Mazzanti, va agraïr la distinció que va fer el COE al club i que no hagués estat possible aquesta distinció, si no fos per l’aportació de presidents, socis i esportistes que van passar per la institució. Així ho explicava la pròpia presidenta, Andrea Mazzanti.

Així doncs, el Comitè Olímpic Espanyol que reconeix la tasca del Reial Club Nàutic de Tarragona i que es va acordar atorgar la distinció des del novembre del 2020. Tot i això no s’havia pogut fer fins ara, per les restriccions derivades de la pandèmia de la COVID-19

PUBLICITAT