El Reial Club Nàutic Tarragona consolida un gran bronze en el campionat d’Espanya

El Reial Club Nàutic de Tarragona ha aconseguit el bronze en el veterà femení en el Campionat d’Espanya de Llaüt Mediterrani a Dénia. Una jornada marcada per la pluja i pel mal temps. Tot i així, el club nàutic tarragoní consolida una de les millors posicions de clubs a nivell estatal, on hi han participat més de vint equips.

PUBLICITAT

El femení ha executat una gran actuació amb un temps de 3 minuts i 17 segons, a només quatre dècimes de les amfitriones, el Club de Rem Dènia. Per la seva banda, els cadets masculins i femenins també han mostrat un gran paper durant la jornada.

Les Càdets Femina han aconseguit la victòria a la final B, amb un temps que d’haver-lo complert a la final A, haguessin aconseguit l’or. Mentrestant, els cadets masculins han aconseguit una gran segona posició a la final B.

Didac Bru, entrenador del Reial Club Nàutic Tarragona es mostrava molt satisfet per la consolidació dels equips a Dénia.

Finalment, la nota negativa van ser els veterans masculins van quedar-se quarts en la jornada de dissabte. Un temps que no va ser suficient per poder aspirar a les fases decisives.

Tot i això, el Reial Club Nàutic de Tarragona consolida el seu paper en el campionat estatal com un dels clubs d’Espanya a tenir en compte en totes les seves categories.

PUBLICITAT