El retorn de Torres, decisiu per a la primera victòria de l’Ibersol CBT

Estrena amb victòria per l’Ibersol CBT que va patir fins al final per emportar-se el primer triomf de la temporada a Villarrobledo. Els de Berni Álvarez van aprofitar el bon estat de Kevin Coronel tant a l’interior com a l’exterior i l’encert d’Adrià Duch. El retorn del tauró, Ferran Torres, també va ser una de les claus per les quals els del Serrallo van aconseguir emportar-se d’Albacete la primera victòria del curs.

L’Ibersol CBT ha estat per davant en gairebé tot el partit amb un Kevin Coronel entonat. El jugador de Cap Verd va sumar 25 punts, 7 rebots i 3 taps per a 26 de valoració. Va ser qui va liderar l’equip en l’aspecte ofensiu. El CBT va perdre el lideratge a l’electrònic als darrers instants quan després de vuit minuts i mig només havien anotat cinc punts. La reacció va ser immillorable amb un triple de Duch per tornar a capgirar el marcador i un tap de Kevin Coronel per evitar l’empat.

El Villarrobledo però, va aconseguir igualar el partit a falta de 40 segons. Amb aquest escenari, el CBT va tirar de galons i amb Coronel expulsat per faltes, Torres va aparéixer per sentenciar el partit amb un dos més u que donaria la primera victòria dels blaus al seu retorn a LEB Plata per 65 a 70.

Així valorava el matx l’MVP del partit, Kevin Coronel.

Ara el CBT rebrà l’Hestia Menorca el proper dissabte a les set de la tarda. Els balears van guanyar el seu primer partit amb solvència per 87-68 davant el Basket Navarra.