El retorn del Nàstic a un camp especial

Després de la victòria de la setmana passada davant el Barça Atlètic, el Nàstic de Tarragona visitarà aquest diumenge (17:00 h) a l’Alcoyano.

PUBLICITAT

Els de Vicente Parras no arriben en el millor moment. De fet, els valencians només han aconseguit sumar cinc dels últims quinze punts i no guanya des del 26 de novembre. Tot i la mala ratxa de resultats, l’Alcoyano es troba només a tres punts de les places de play-off d’ascens.

Per altra banda, els granes volen tornar a sumar els tres punts per recuperar la regularitat del mes de novembre i acabar l’any el més amunt possible. Ara mateix, els tarragonins són cinquens amb 25 punts, a tres del CD Castellón, que és líder.

Raül Agné no podrà comptar ni amb Pedro Del Campo, Nil, Josema, Trilles i Simón. En canvi, sí que estarà disponible Quintanilla després de perdre’s el partit de la setmana passada per sanció.

L’entrenador del Nàstic, Raül Agné, assegura que no serà un partit gens fàcil, però que l’objectiu és tornar a Tarragona amb els tres punts.

Amb tot plegat, els granes buscaran sumar una nova victòria fora de casa que els consolidi a les places de play-off d’ascens abans de marxar de vacances.


PUBLICITAT