El segon quart condemna el CBT a L’Hospitalet

Derrota ajustada de l’Ibersol CBT que ha arrossegat el dolent segon quart durant tota la segona part. No han pogut donar la volta al marcador els de Berni Álvarez que, per contra, si han reduït distàncies en moltes ocasions del partit.

El partit ha sigut un intercanvi de cops de tots els colors, tant de sota la cistella com des de la línia de 6,75. Un parcial de 22-13 al segon quart ha fet que els del Serrallo, que han guanyat els altres tres quarts, anessin a remolc durant els darrers 20 minuts. El CBT ha reduït diferències i després de perdre per 12 punts ha baixat als 4 de distància poc abans del final del tercer quart. Els cebetistes s’han posat a tres en començar el darrer quart però els de L’Hospitalet han tornat a ampliar fins als 10 en diverses ocasions. Ha tingut la opció el CBT de portar el partit al temps en el tir lliure tirat a fallar de Victor Vinós, però Coronel no va poder agafar el rebot ofensiu en un mar de mans.

Els del Serrallo encaixen la cinquena derrota de la temporada i posen el 2-5 de balanç que els situa ara mateix com l’equip amb més derrotes tot i que precisament, els de Berni Álvarez, són un dels dos equips que ha pogut disputar tots els seus enfrontaments de la temporada.