El somni s’allunya

El Sant Pere i Sant Pau claudica contra el Club Volei Mediterráneo i perd la segona plaça a falta d’una jornada. Els tarragonins van perdre per la via ràpida per 3 sets a zero contra el seu perseguidor immediat i es col·loca tercer a la classificació.

PUBLICITAT

El Pavelló Herrera de Castelló va presentar un gran ambient i en un primer set molt igualat que va arribar a estar 21 a 21, l’equip local va puntuar en moments clau del partit, emportant-se el primer set per 25 a 22. A la represa, el Sant Pere i Sant Pau va anar a remolc del Mediterráneo tot i que va poder tornar igualar el partit a 19 punts. Però tot i així en el tram decisiu, el Mediterráneo es va imposar per 25 a 22. Ja en el últim set i tot en contra pels tarragonins que van fer el seu millor set, es va arribar a la igualada a 24 punts, els vermells van salvar quatre boles de partit, però finalment, els castellonencs s’emportaven el matx per 28 a 26.

A falta d’una jornada, el Sant Pere i Sant Pau es col·loca tercer a un punt del Mediterráneo Castelló. Per la promoció d’ascens, han d’esperar una derrota contra el Mundet i que els tarragonins guanyin el seu partit contra el Pinto Caredent.

PUBLICITAT