El somni s’ha acabat

El Nàstic de Tarragona haurà de continuar a la 1a RFEF un any més. Els granes han perdut 2-0 davant el Villarreal B tot i fer un bon partit i diuen adéu al somni de tornar a la categoria de plata.

Els dos conjunts han sortit amb l’objectiu clar. A la primera meitat la possessió ha sigut pels granes tot i que el Villarreal B ha generat perill aprofitant el contraatac i entrellaçant jugades que finalment han acabat en res. Els tarragonins han tingut ocasions clares per avançar-se al marcador. De fet, al minut 33, Àlex Quintanilla ha enviat la pilota al fons de la xarxa a la sortida d’un córner que l’àrbitre ha acabat anul·lant.

A la represa, el Nàstic ha sortit adormit. Al minut 7, Jackson ha anotat el primer pels groguets aprofitant una errada defensiva dels granes. Tot i això, els de Raül Agné no han abaixat els braços. Al tram final del partit, Pablo Fernández ha aconseguit marcar, però novament l’àrbitre ha decidit anul·lar-lo. Per si la ferida no era prou grossa, en última instància Jackson ha marcat el segon pels groguets i el Villarreal B s’ha convertit així, en el nou equip de Segona Divisió.

L’entrenador del Nàstic, Raül Agné, valorava així l’enfrontament.

Tot i el bon tram final de temporada dels granes, el Nàstic de Tarragona no ha pogut aconseguir l’objectiu i haurà d’esperar a la temporada que ve per tornar a la lliga professional.